torsdag 26 februari 2009

Klockren analys....

Ja, vi var inte många som uppsökte Hovet kvällen då AIK mötte Borås, varken från PFS eller vanliga Gnagare. Strax under 1500 landade kvällens publiksiffra på. I vilket fall som helst så var ju Storfot, Maja och Melanie där för att stötta våra iskrigare i en rätt betydelselös match. Heino som var tillbaks i målet såg väl inte jätte stabil ut. 0-1 målet hade nog till och med Stevie Wonder och Tommy Salo tagit. Ja, ja, skit samma, det är i kvalserien han ska vara bra. Utespelarna fattade nog inte att det var match fören i början av 3:e perioden då man gasade på lite och vände matchen till seger.
För övrigt kom Maja med en klockren analys i början av 2:a perioden; "Det är nog något fel på AIK! Dom gör ju inga mål."
Men kvällens höjdpunkt var nog ändå när damen i speakerbåset ropade upp vem vinnaren i "puck-kasningen" var, och det var ingen mindre än Ben Dover!
Nu drar snart kvalserien igång och vi får se om det dyker upp några PFS:are på läktaren. Kvalseriekort blev det ju inget av, så det gäller nog att vara på hugget när lösbiljetterna släpps. Dags att släppa veken och sluta flöjta till gamla klipp med Krister Nordin och Andreas Andersson. Våga åk till Hovet!
Stöd AIK:s svartgula hockeykrigare!